• FAST LAV FRAGT FRA 28, - på alle varer
  • HURTIG LEVERING Vi sender hver 1-2 dage
  • STORT UDVALG af kondomer og glidecreme
  • SIKKER BETALING 100% dansk webshop
  • ALTID DISKRET Ingen forlegenhed

Betaling

Betaling med kreditkort

 

På Gummidrengen.dk kan du betale med MobilePay, VisaDankort, MasterCard, Visa, JCB, American Express, gennem Quickpay betalingsvindue samt ViaBill.

Der tages ikke gebyr ved betaling med kreditkort på Gummidrengen.dk

Vælger du at betale med kreditkort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato samt kontrolcifre, som er det 3-cifrede tal, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet. Bemærk venligst, at det ikke er PIN-koden, som skal indtastes. 

Betales med kreditkort er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1.200,- når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets, der kan læse dem. Hverken Gummidrengen.dk eller andre har mulighed for at læse dine kortdata.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Betal med ViaBill

 

ViaBill er en fleksibel betalingsløsning. Det er nemt at bruge og giver dig frihed til at købe din varer her og nu - for helt op til 2.000 DKK - og først betale senere.
Du kan vælge at dele beløbet op i mindre bidder, som du betaler hver måned i en periode på 24 måneder (perioder kan variere). Eller også kan du betale hele beløbet på en gang. 
Det er enkelt og helt sikkert for dig som forbruger. Du modtager endda dine varer, før du betaler.

For at kunne bruge ViaBill skal du være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill og ViaBills partnere, kan foretage et kredittjek på dig.