• FAST LAV FRAGT FRA 28, - på alle varer
  • HURTIG LEVERING Vi sender hver 1-2 dage
  • STORT UDVALG af kondomer og glidecreme
  • SIKKER BETALING 100% dansk webshop
  • ALTID DISKRET Ingen forlegenhed

Fragt & Returnering

Levering

 

Med forbehold for varer, der er udsat for leveringsforsinkelser fra vores leverandører, bør du have dine varer senest 3-14 hverdage efter du har afgivet en ordre.

 

FragtfirmaVi sender din ordre med PostNord / DAO / GLS - Levering 3-14 dage efter din ordre er lagt. Du vil modtage en e-mail fra os i forbindelse med at din ordre er sendt.

Ambitionen er, at alle de varer du har bestilt er pakket og sendt sammen.
Vi giver dig besked så hurtigt som muligt, hvis en vare er i restordre.
Hvis en vare ikke kan leveres indenfor 2 uger vil vi underrette dig for at give mulighed for at acceptere senere levering eller annullere ordren.

 

Transport Garanti


Vi garanterer, at produktet er fejlfri, når det går fra vores lager til transportøren.
En evt. klage af beskadigede eller defekte varer skal være modtaget hos os inden for 7 dage.
Returner ikke noget uden at kontakte os først. Varer der returneres mod efterkrav bliver ikke løst af os. Ved eventuelle tvister søger vi forbrugerombudsmanden for en afgørelse.
Hvis det findes efter modtagelsen af pakken at denne er beskadiget, bør du straks anmelde / klage til leverings virksomheden som har leveret din pakke. Hvis du allerede åbnet pakken, når du opdager skaden, så kontakt os hurtigst muligt via kontaktformularen, som du finder under Kontakt os.

 

Returnering / Refundering

 

Returretten bortfalder på alle produkter, hvis du bruger varen på en måde, hvor brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Bemærk at det er dig, der betaler udgiften hvis du vælger at returnere en vare, som skal returneres i ubrudt emballage.

Afhenter du ikke din pakke, men lader den gå retur til os, koster det 35,- i returfragt, som bliver trukket fra din ordre.

 

Fortrydelsesret

 

14 dages Fortrydelsesret og 14 dages returret
Vi giver dig ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage, samt 14 dage til at levere varen tilbage. Du har 14 dage til at meddele os såfremt at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen(erne) retur. Varen skal returneres i original emballage som var den blevet afprøvet i en fysisk butik. Hvis du ønsker at returnere en vare, er du ansvarlig for returfragten. Når vi har modtaget og kontrolleret varen, vil vi sætte pengene ind på samme betalingskort, hvorfra købet er foretaget inden for ca. 14 dage. Hvis varen er brugt, vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vil der fra Gummidrengen.dk's side, ikke blive betalt tilbage for. 
Bemærk: Ved ønske om returnering sendes en mail til support@Gummidrengen.dk, for oplysning om returadresse. 

 

Reklamationsret

 

Gummidrengen.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Gummidrengen.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. 

Reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 

CM Web-Trade ApS
Læhegnet 75
9380 Vestbjerg
Email: support@Gummidrengen.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.