• FAST LAV FRAGT FRA 28, - på alle varer
  • HURTIG LEVERING Vi sender hver 1-2 dage
  • STORT UDVALG af kondomer og glidecreme
  • SIKKER BETALING 100% dansk webshop
  • ALTID DISKRET Ingen forlegenhed

Om Gummidrengen

Køb dine kondomer online – diskret og til gode priser

 

Når vi er i kontakt med kunder, hører vi ofte, at årsagen til at de køber kondomer på nettet er, fordi de vil undgå akavede situationer, som når de står i køen i supermarkedet eller på apoteket. Selv de mest hårdhudede og selvsikre typer kan opleve at få røde kinder, når de lægger en pakke kondomer, en glidecreme eller en hjemmetest på kassebåndet.

Vi har derfor gjort det let og overskueligt at købe kondomer på nettet, hvor du slipper for den slags oplevelser – og beskytter dit privatliv.

Hos Gummidrengen.dk har vi et kæmpe udvalg af kondomer i høj kvalitet. Vi sælger kun produkter, der er gennemtestet og lever op til vores egen høje standard

Udover de almindelige kondomer, sælger vi også specielle kondomer, der tilfredsstiller et hvert behov. Du kan få latexfri kondomer (hvis du eller din partner er allergisk), kondomer med knopper eller riller, kondomer med smag og kondomer med bedøvelse, så du kan udskyde nydelsen i længere tid.

Vi er en af de største online kondombutikker. Vi sender varer ud til vores tilfredse kunder hver dag, og har typisk alle produkter på lager. 

Så tag et kig på vores udvalg!

 

Billig Fragt - Diskret levering

 

Det er ikke altid fedt, at skulle skilte foran andre, hvad man har købt. Især ikke, når det kommer til noget så intimt som dit sexliv. Derfor ved vi også, at du ikke har lyst til at få en pakkelevering, hvor der står ‘Gummidrengen.dk’ på afsenderen.

Af den grund sørger vi altid for, at alle vores forsendelser står med et meget neutral navn som afsender. Alle vores pakker bliver sendt med CM Web-Trade ApS som afsender. Vi driver en lang række netbutikker og webshops, så selv hvis nogen beslutter sig for at slå navnet op, vil de ikke kunne se, at du har købt intime produkter såsom kondomer og glidecreme.

 

Diskret – også i kontoudskrifterne

 

‘Gummidrengen.dk’ vil heller ikke optræde på din bankkonto. Vi bruger selv samme afsendernavn, når vi trækker pengene fra dit kreditkort eller bankkonto. Derfor vil andre ikke kunne se, hvad du har brugt penge på, hvis de ser på dit kontoudtog.

 

Levering til pakkeshops, eller direkte til din dør

 

Alle pakker leveret med DAO sendes til pakkeshops - Alle pakker sendt som brev, sendes med PostNord til din postkasse.

Har du et spørgsmål til vores kondomer, glidecreme eller andet? Så skal du endelig sende os en mail på support@Gummidrengen.dk.


God fornøjelse og vi glæder at have dig som kunde hos Gummidrengen.dk.